5 Simple Statements About çanakkale prefabrik ev modelleri Explained

Wiki Article

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Bunun yanı sıra ruhsat başvurusu ve evin kurulumunun gerçekleşeceği alana uygulanacak standart işlemlerde de destek hizmeti sunulabiliyor. Böylelikle sizin için en önemli nokta hayal ettiğiniz kadar güzel bir ev modelini tercih etmek oluyor.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Present day tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Hem zamandan hem de çanakkale prefabrik ev maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları nominal alana göre çOkay daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Yalıtım İşleri: Bina ile zemin betonu arasındaki su yalıtımı gibi her türlü yalıtım işlemi, ekstra koruma ve izolasyon sağlamak için müşteri prefabrik ev fiyatları tarafından yapılmalıdır.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çok keyifli.

Fakat bilinenin aksine prefabrik evler her mevsim rahatlıkla kullanılır. Prefabrik evlerin yapım aşamaları ise şöyledir;

Türkiye’nin de her noktasında bu işlem gerçekleştirilebiliyor. Bu avantajlar bir araya geldiğinde ise hem daha uygun fiyata ev sahibi olmuş oluyorsunuz hem edirne prefabrik ev de herhangi bir mağduriyet yaşamıyorsunuz.

Aynı şekilde kullanılan malzemenin kalitesi de direkt olarak fiyat aralığını etkileyebilir. Daha kaliteli iç ekipmanların kullanılması, dış materyallerde çok daha kaliteli izolasyon ve yapı malzemelerinin kullanılması fiyatları yukarıya doğru taşımaya yetecektir.

Belirli bankalarla dönemsel anlaşmalarla kredi kartına taksit ayrıcalığıyla prefabrik ev alacaklara destekler ve kolaylıklar sağlanmaktadır.

Prefabrik evlerin kullanım kırklareli prefabrik ev modelleri ömrü 30 ila fifty yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çAlright daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Prefabrik ev kurulumu çanakkale prefabrik ev fiyatları için firmanın vereceği beton prepareına göre 30 cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page